úterý 10. března 2015

Kapitola třicátá třetí: Olivia

Tyhle dny jsou tak strašlivě nudný. Chození do školy zatímco se můj bratr potuluje s mafiány, aby mě nemusel zabít. Matthias je v Paříži, takže ani hodiny zvoleného semináře mi nepřináší žádnou radost. Chloe je co chvíli v nemocnici nebo doma. Ne, že bychom se někdy bůhvíjak bavily, ale momentálně by byla jednou z nejzábavnějších osobností na škole. Samantha se lečí v teplíčku domova. A protože vím, že už je naprosto v pořádku, nechápu, proč se do školy ještě nedostavila. Je sice snad ta poslední, se kterou bych chtěla trávit volný čas, nicméně bych třeba mohla něco vyzvědět. Anebo se doptat na to její posezení v mafiánskym doupěti. Nejraději bych se o tom dozvěděla od bratra, ale s tím se pro jistotu míjíme.
Nudu tedy zaháním sportem. Chodím nebo běhám do míst, kde by se mohl kdokoliv zapletený do mafie zdržovat. A vzhledem k tomu, že naše město není tak malý, zabírá mi to spoustu volného času a tím pádem i snižuje pravděpodobnost nudy a zblbnutí ze samoty. Taky mi to pomáhá pročistit si hlavu. Poslední dobou se až moc zamýšlím nad tím, jak nefér život může být. Co když můj bratr má spoustu věcí, aby si matka nepřišla hloupě? Že přivedla dítě, které vzniklo kdesi. Dan byl vždy slídil a jsem si jistá, že si touhle informací, která by tátu zničila, vynutil většinu toho, co má.

Dnes večer si to chci ale opravdu užít. Odhodlávám se jít po dlouhé době někam sama a vybírám si klub U Žraloka. Ani nevím, jaký to tu je, nicméně hodlám rozhodit sítě. Dlouho jsem s nikým nespala a sakra že mi to chybí. Liju do sebe jednu skleničku za druhou a žádnou z nich nemusím platit. Ty malé černé šatečky dělají dost. A já mám radost, že je o mně zájem. Naposledy jsem se tak, jako v posledních dnech, cítila ještě před proměnou. Ještě před tím, než byl Dan skvělej hudebník a Silvie holka, která mě dostala tam, kde jsem. Po celou dobu na mě pomrkává jeden chlápek. Hladinka alkoholu mi v krvi postupně stoupá a zdá se, že se mi začíná nebezpečně motat hlava. A to se mi přestává líbit. Vím totiž, jak vypadá opilost a tenhle stav to rozhodně není.
Probouzím se v autě. Je černý, jako většina těch od mafie. Zatemněná skla u zadních sedadel. A náhle si vzpomínám, že to auto znám. Jen mě tentokrát neveze Alex, ale někdo úplně jiný. Dostávám strach. Odváží mne do jejich lesa. Do toho, kde si předávají tajné balíčky. Najednou zastavujeme a on mě prudce tahá z auta. Svazuje mi ruce za zády tak, abych s nimi nemohla hýbat, drží mne pod krkem a opírá o auto. Sápe se po mne jako zvíře. Křičím. A jediné jméno, které mne napadá je Alexovo. Snažím se mu bránit, ale čím více se zmítám, tím více mě škrtí. A v tu chvíli omdlévám.

Nachází mě až Jamie. Vím, že s někým volá a zaslechnu jméno Dan. Potřebuju nějakou dobrou historku. Něco, co mi sežere a Dana tím nedostanu do potíží. Nebo alespoň zatím. „Co se stalo, Jamie?“ „No na to bych se měl ptát já ne?“ A všímám si, jak mrká na pohozenou láhev rumu vedle mého těla. Bastard! Zachránce mě bere do náručí a odnáší k nám domů. Očekávám, že by začal s otázkami a tak mu vyprávím historku, která je zcela vymyšlená. Ale vím, že náš bláhově zamilovaný Jamie uvěří všemu. A navíc, zasáhne to jeho duši a já potřebuju tu svou rychle napravit. Na pár minut usínám. Probouzí mě ale lehké hlazení ve vlasech. „Jamie…?“ „Promiň Olivie. Nechtěl jsem tě probudit.“ „To je v pořádku. Vím, že chceš utěšit. Znám tvou situaci. Ale nejdřív pomoz ty mě.“ A odhazuji své triko na zem.

Naše příjemné milování ukončuje až zvonek domovních dveří. Nechávám Jamieho, aby otevřel, zatímco si stelu v Danově posteli a snažím se rychle usnout. Na Silvii totiž opravdu náladu nemám.

Probouzím se sama v celém baráku. Jdu se osprchovat a dát do kupy, neboť i sobě jsem odporná. A mám hlad, takže si jdu obstarat něco k jídlu. Od vaření mě však odhání zvonek. Neříkám, že bych návštěvy nevítala, ale na těch pár nudných dní je té společnosti nějak mnoho. Když otevírám dveře, nemůžu uvěřit svým očím. Matthias se vrátil! Vypadá poněkud překvapeně. A vzápětí zjišťuji proč. „Ne. Dan není doma. A netuším, kdy přijde. Chceš jít dál?“ „Jo, to bych moc rád.“ Vedu ho do kuchyně a jsem požádána o porci špaget navíc. Najednou mě tahle společnost velmi těší. Trochu vtipkuje, ale jakmile se dáme do jídla, jsme jako rybičky.

Zvedám se s našimi talíři, když v tom se na mě Matthias vrhá. Nejdříve vůbec nechápu, co se děje. Vždyť o mně nikdy nejevil zájem. S Danem se mi často posmívali. Dokonce si ani nepamatoval moje jméno! Reaguju ale okamžitě. V pozadí slyším, jak dopadají talíře na zem a rozbíjí se o kamennou podlahu, ale je mi to jedno. Jsem na vrcholu blaha. Po takové době. Tolik dlouhých dní i prosněných nocí, kdy jsem tajně doufala a představovala si, jaké by to bylo spojit mé rty s jeho. Spousta popsaných papírů jeho iniciály. Musím říct, že je to dokonalé. Lepší, než jsem si představovala. Nechápu, proč jsem z toho tak mimo. Kdyby to byl úplně první polibek, který jsem kdy dostala. Ale není. A stejně je nejlepší ze všech.
Odtáhneme se od sebe. Moje vlasy jsou úplně rozcuchané, jak mi držel hlavu u svých rtů. V těch jeho jsou stále zapletené mé prsty. Zhluboka dýcháme. Jeho šedohnědé oči mě rozpouští na místě. Musím se na něco zeptat. „Matte…?“ Kývne na mě. „Jseš si jistej, že já?“ „Jo. Čekal jsem, než nabereš zkušenosti. Než zjistíš, že sex nedělá jen kluk, ale musí se snažit i holka, aby si to užili oba. A ne jako některé slečinky, které si lehnou a čekají, co bude dál. Chtěl jsem si to s tebou užít. A taky že užiju.“ A roztáhne ten svůj úsměv přes půlku obličeje. Skáču mu nohama okolo pasu a vrhám se mu na rty. Zavírám oči a cítím, jak se pohybuje po kuchyni, se mnou v náručí. Je mi jedno, kam jdeme.
Netuším, jak dlouho si užíváme vzájemně propletené jazyky, když mě povaluje na mou postel. Líbá mi krk a přitom rozepíná kalhoty a hází na zem. Pak se zvedám a oplácím mu stejnou mincí. Přihazuji ještě své i jeho tričko a otáčím Matthiase zády na matraci. Sedám si obkročmo na něj a dál ho horlivě líbám. Nechávám si rozepnout podprsenku, jež mizí kdesi v mém pokoji.
Pozici nahoře miluju. Vidím na něj. Na jeho obličej. Na jeho úsměv. Na jeho rty i oči, které vždycky prozradí mnohé. Užívám si ho v sobě, jak dlouho a jak hluboko chci. On nemůže nikam uhnout. Může si pouze vychutnávat mě a mou touhu po něm. Postupně zvyšuji tempo a prohýbám se v zádech, zatímco mi hněte má prsa. Vím, že mi to nebude trvat dlouho, než mé tělo začne tepat v příjemných křečích slastného zážitku.
Po uvolnění mém mě žádá o uvolnění své. S úsměvem přikyvuji a přesunuji pozornost rtů do poloviny jeho těla. Netrvá to dlouho a už vím, že bych ho mohla dodělat, jenže já přestávám. Možná je to ten jediný den, kdy s ním něco takového zažiju. A jestli ano, pak ho chci využít na maximum. Ve chvíli, kdy v sobě cítím jeho tepání, vletí do dveří Dan.

„No to si ze mě děláte prdel, ne?“ Netváří se zrovna nadšeně. A vlastně bych to ani nečekala, pokud už ví, co jsem dělala se Silvií. „Dane, vypadni! Tady nemáš, co dělat! To, že nejsem tvá sestra ještě neznamená, že můžeš do pokoje vcházet bez klepání! A jsi snad hluchej?! To jsi nás neslyšel nebo co?!“ „No slyšel.“ „A co sis jako myslel? Můžeš mi to laskavě říct?!“ To už ale křičím pře zavřené dveře. S Matthiasem se oblíkáme, co nejrychleji. Upřímně, není to úplně takový konec, jak jsem si představovala. Na druhou stranu, co víc si přát?


Společně sbíháme schody do haly a já mířím do kumbálu pro smeták, abych zahladila stopy po vášnivém vzplanutí. Když přicházím do kuchyně, všímám si postavy opřené o TV set. Nijak jí nevěnuju pozornost pravděpodobně z důvodu, že dole slyším hrát Dana a tak se domnívám, že by sledující osobou mohl být Matthias. Pokud se tedy ještě nevypařil. Nicméně se ke mně neblíží on ale Samantha. „Tak vy jste spolu spali jo? Musíš vyjet úplně po všech, že jo? Nestačí ti každej kluk na škole, kterej alespoň trochu vypadá k světu, ale musíš mít celou sbírku, viď?“ „Jakou sbírku proboha? Klid Sam.“ Snažím se jí domluvit. Ale nějak mi přijde, že čím víc s ní mluvím, tím je naštvanější. „Nehodláš mě zmlátit, že ne? Tvoje ruce v pěsti se mi vůbec nelíbí. Když jsem teď spala s Matthiasem, nepotřebuju modřiny, aby si všichni mysleli, že jsme dělali bůhvíco. Vlastně bych ocenila, kdyby to nebylo veřejný tajemství.“ „To si piš, že nebude. Ještě by to zlepšilo tvojí reputaci. A o to rozhodně nestojím. Myslela jsem, že bychom mohly zakopat válečnou sekeru. Že bychom se mohly zkusit normálně bavit. Ale s děvkou jako jsi ty? To nejde. Dáš každýmu a je ti jedno, co s tebou dělají.“ Teď mě vážně naštvala. Dám jí obrovskou facku, že druhou chytá o barový pult. „Jestli si myslíš, že dám každýmu a nezajímám se o to, jak je se mnou zacházeno, tak to se šeredně mýlíš. A navíc. Děvka by si nechala zaplatit. Mě nikdo z domu vyplácet nemusel. Já na rozdíl od tebe vím, kdy překážím. A momentálně jsi to opět ty. Takže vypadni z našeho domu nebo ti rozbiju hlavu o ten pult. A jsem si jistá, že bez krávy jako ty se tenhle svět obejde.“

Žádné komentáře:

Okomentovat